GTA San Andreas v2.00 Apk İndir – Para Hileli

Versiyon
Geliştirici Rockstar Games
Lisans Ücretsiz
Boyut 1.7GB
Dil İngilizce
HEMEN İNDİR

GTA San Andreas Apk oyunu sayesinde yapacaklarınızın sınırı yok, çocukluğumuzun oyunu olan ve üzerinden yıllar geçse de hala hem mobil platformda hem de masaüstü platformda bir çok oyuncunun bildiği ve oynadığı bir oyundur. GTA San Andreas Apk İndir sayesinde bu oyunda sınırsız paraya sahip olabilir ve aynı bilgisayar versiyonundaki gibi sanki hile kodu yazmışçasına GTA San Andreas Apk Para Hileli olarak oynayabilirsiniz. GTA San Andreas Apk İndir ve bu sayede oyun Para Hileli olarak oynamaya başla eğer aksiyon oyunlarını seviyorsanız ve bunu Android platformdan oynamak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ettiğim ve 7den 70e bir çok kişinin bildiği ve severek oynadığı GTA San Andreas apk hile oyununu sizlere tavsiye ederim.

GTA San Andreas Apk

GTA San Andreas ApkPin

En son 2.00 apk ve 1.08 apk ve 1.07 apk dahil olmak suretiyle bütün Android cihazlar için mevcut bütün GTA San Andreas apk varyantlarına sahibiz. Grand Theft Auto oyun serisinin ne kadar popüler bulunduğunu herkes oldukça iyi biliyoruz ve ancak bizler değil anne babalarımız de bunu biliyor. Tüm platformlarda en oldukçaoynanan oyunlardan biri, doğrusu GTA San Andreas Apk oyunu ve oyunun bu statüye ulaşmasının nedeni, size oyun haritasında herhangi bir yere gitme ve değişik alanları keşfetme özgürlüğü sunmasıdır, bu da aleni dünya muhit oyunu anlamına gelir.

GTA San Andreas Apk İndir yarış, otomobil modifikasyonları, uçuş, bisiklet yarışı, bisiklete binme, atış, soygun, savaşlar, oldukça oyunculu ve oldukça daha fazlası dahil olmak suretiyle derhal derhal her oyuncunun isteklerini karşılayan muhtelif oyun ve oyun modları sunar. Tek bir oyunda bütün lezzetlerin tadını çıkarırsınız ve asla bitmeyen vazife ve görevler, oyuncunun daha fazlası için geri gelmeye devam etmesini sağlar.

İlgini çekebilir:  Zombieland v4.0.0 APK + MOD (Menü/Tanrı Modu, Para Hilesi)

GTA San Andreas Apk İndir

GTA San Andreas Apk İndirPin

 

GTA: SA (Grand Theft Auto: San Andreas olarak da bilinir), Rockstar Games ve Rockstar North’un popüler ve son aşama başarıya ulaşmış bir aksiyon, üçüncü kişi nişancı, sürüş ve RPG oyunudur. Grand Theft Auto serisinin 7. oyun unvanıdır. Önceki GTA San Andreas Apk İndir serisinin izlediği oyun yapısına benzer şekilde, GTA San Andreas Apk İndir size aleni dünya oyun ortamıyla etkileşim kurma şekliniz üstünde tam test elde eden etkileşimli bir üçüncü kişi görünümü de sunar. Özgürce etrafında dolaşmak, sokaklarda dükkanlar, restoranlar, hırsızlık, otomobil ve bisiklet keşfedin ve iyelik ve taarruz yayalar için yıkıma niçin olabilir.

Bu ömür benzeri oyun esas olarak Las Venturas, Los Santos ve San Fierro olmak suretiyle üç şehirden oluşuyor. Ve bu metropoller içinde, karakter yürüyebilir, atlama, yüzme, koşma ve araçların değişik sürücü, helikopter, otomobil, motosiklet, tekne, tren, ve bu yıkıcı tank bile sinek yıkıcı tabanca geniş bir yelpazede kullanmak için kabiliyeti var. Vatandaşlardan vasıta çalmanın yanı sıra, hususi araçları bile içe aktarabilir ve sonrasında onları daha kuvvetli hale getirmek için özelleştirebilirsiniz (azot ekleyerek).

GTA San Andreas Para Hileli Apk Özellikleri

GTA San Andreas Para Hileli Apk ÖzellikleriPin

Oyun içi dünyaya realist bir dokunuş vermek için, bütün bölgeler geniş orman bölgeleri, çöller, güzel manzaralar, tepelik alanlar, göletler ve dağları içerir. Bazı yasak yerler de var. Oyun içi dünyayı keşfetmek için karakterinizi oynamakta ve hareket ettirmekte özgürsünüz. GTA San Andreas Para Hileli Apk, oyun içi karakterin görünümünü özelleştirmek için en dikkat cazibeli yeteneklerden kimilerini getiren ilk oyundur. Bunu olası kılmak için aksesuarlı kıyafet mağazaları, dövme dükkanları, kuaför salonları, restoranlar ve hatta bir spor salonu bulunmaktadır.

Görünüşe göre, karakterinizi oldukça fazla yiyecek yemeye zorlarsanız, o vakit şişmanlayacaktır, o vakit onu kaslı hale getirmek ve sıhhatli kalmak için egzersiz ve tahsil için onu spor salonuna götürmeniz gerekir. GTA San Andreas Para Hileli Apk oyununu seviyorsanız, Android apk için son olarak Grand Theft Auto 5‘i de test etmek isteyebilirsiniz. Ulaşmak için oyun arasında başarmak oldukça bulunduğunu artık biliyorsun. Belirli içerik ve alanların kilidini açmak için tamamlanması mecbur olan olağan öykü misyonlarının yanı sıra, oyun içi extra para kazanmak için minik ve entresan yan görevlere katılmanıza izin verilir:

  • Yakındaki bölgelerden yaralı insanları seçip hastaneye götürdüğünüz sıhhat görevlileri.
  • Karantina saatlerinde vatandaşın evine girip polise yakalanmadan tv şeklinde pahalı eşyaları çalmanız ihtiyaç duyulan hırsızlık.
  • Taksi şoförü olarak, yolcuları alıp bırakmak için çalıştığınız yer.
İlgini çekebilir:  Moy 6 the Virtual Pet Game 2.0 Hileli Mod Apk İndir

Daha sonrasında elde ettiğiniz bütün parayı alışveriş, yemek, otomobil modifikasyonları, fizyolojik görünüm, vasıta ithal etme, kumar ve öteki birçok husus dahil olmak suretiyle muhtelif boyutlarda harcayabilirsiniz. Paranız azalıyorsa yada aracı ithal etmeden almak istiyorsanız, GTA San Andreas Para Hileli Apk ile hileleri kullanabilirsiniz . Hile menüsü, onu GTA San Andreas apk için harika bir eğlence icra eden şeydir.

GTA San Andreas Apk Nasıl İndirilir ?

Sitemiz ile birlikte apk indirmek oldukça kolaydır, yapmanız gereken tek şey yukarıda bulunan hemen indir butonunu kullanarak 8 saniye bekledikten sonra erişim sağladığınız indirme sayfası üzerinden apk dosyasını indirip kurulum yapmak. GTA San Andreas  Apk İndir oyunu için aşağıdaki kurulum adımlarını izleyebilirsiniz.

GTA San Andres Para Hileli Apk Nasıl Yüklenir ?

Aşağıdaki basit adımları izleyerek kolayca erken erişim GTA San Andreas Hileli Apk indirebilirsiniz:

  1. Hemen indir butonuna tıklayın.
  2. Yönlendiğiniz sayfada apk dosyasını indirin.
  3. Bilinmeyen kaynaklara izin verin.
  4. Apk dosyasını açın, kurulumunu başlatın.
  5. Kurulum bitince oyunu oynayabilirsiniz.

Not: Kurulum veya indirme konularında sorun yaşarsanız yorumda belirtin ve çözüm sağlayalım.

“GTA San Andreas v2.00 Apk İndir – Para Hileli” üzerine bir yorum

Yorum yapın