Postegro v1.72 Apk İndir

Versiyon 1.55
Geliştirici Postergo
Lisans Ücretsiz
Boyut 3.48 MB
Dil Türkçe
HEMEN İNDİR

Çoğu kişinin merak ettiği, bazen de stalklamak istediği ve gizli gizli bakmak istediği profiller olabiliyor. Postegro apk indir sayesinde, instagram gizli profil görüntüleme yapabilir ve merak ettiğiniz kullanıcıların paylaştığı hikayelerden öne çıkan hikayelerine ve gönderilerine kadar, her şeyini güncel olarak hesabı gizli olsa bile görebilirsiniz.

İnstagram gizli profil görme apk indir de sadece profil görüntülemeyle kalmıyor, istediğiniz hikayeyi veya gönderiyi tek tuşla indirip galerinize kaydedebiliyorsunuz. Full hd olarak bütün resimleri karşınıza getiren, istediğiniz bir instagram kullanıcısının adını yazarak fotoğraflarını ve videolarını kolayca görebileceksiniz. Postegro – Any Profile Viewer apk uygulaması tamamen bu işe yarıyor ve güvenli bir şekilde istediğiniz profilleri gizli bile olsa görüntüleyebiliyorsunuz.

Postegro apk‘nın bazı sıkıntıları ise hesap başına günlük olarak 4 kullanıcıya bakabilme sınırı, örneğin bir hesaba baktınız ve daha sonra o hesaba 4 kere daha baktınız veya başka hesaplara bakarak bu günlük 4 olan sınırı doldurdunuz. Durum böyle olunca yapmanız gereken şey ise isterseniz bir gün beklemek veya isterseniz yeni bir kullanıcı ile giriş yapmaktır. Merak etmeyin, postegro ile hesabınız güvendedir fakat isterseniz oluşturduğunuz bir fake hesapla postegro gizli profil görüntüleme apk‘yı kullanabilirsiniz.

Postegro Apk

Birinin sosyal medya hesabını takip etmeden doğrulamak istiyorsanız veya başka birinin hesabını doğrulamak için hesabınıza giriş yapmanız gerekmiyorsa Postegro Apk en iyi uygulamalardan biridir.

Bu uygulama aynı zamanda LiLi Postegro olarak da bilinir ve indirmek ücretsizdir, bu da herkesin uygulamayı android cihazlarına ücretsiz olarak indirebileceği anlamına gelir.

Ancak tüm premium özelliklere erişmek istiyorsanız profesyonel abonelik planlarına abone olmanız gerekir. Tüm profesyonel özelliklere ücretsiz erişmek istiyorsanız, postegro apk‘nın premium sürümünü web sitemizden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. MOD sürüm

İlgini çekebilir:  Canlı TV izle Kim ve Insta PRO – 2022

Postegro Apk‘nın en iyi yanı, istediğiniz kadar profil arayabilmenizdir Ancak bu uygulamanın normal sürümünde günlük arama sınırlıdır; Bu, bugün arama limitinize ulaştıysanız önümüzdeki birkaç günü beklemeniz gerektiği anlamına gelir.

Bu uygulamada daha birçok harika özellik var, daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız, bu uygulamadaki tüm harika özelliklerden bahsettiğimiz aşağıdaki bölüme göz atabilirsiniz.

Postegro Apk Özellikleri

  • İstediğiniz fotoğraf ve videoları tek tıkla kaydedin.
  • Kullanıcıları arayarak tek tuşla gizli profilleri görüntüleyin.
  • İndirilen video veya fotoğrafları kolayca listeleyin.
  • Hikayeleri çabucak tek tuşla indirin.

Profil Fotoğrafını Görme

  • Hesaplarda gizli bile olsa profil fotoğrafı gözükse de bunu olduğu kalitede indiremiyorsunuz, Postegro apk sayesinde bu sorun da ortadan kalkıyor ve profil fotoğrafını olduğu gibi en kaliteli haliyle indirebilirsiniz.

Gizlice Hesapları Stalkla

  • İnstagram hikayelerini tamamen gizli olarak izleyin
  • Gizli hesapların kolayca gönderilerini ve öne çıkanlarını görüntüleyin

Bu ve bunun gibi bir çok özelliğe ev sahipliği yapan ve stalkerların severek kullandığı bu uygulamayı en güvenilir ve güncel şekilde sitemizden indirebilirsiniz.

Postegro Apk İndir

Son 20 yılda hayatımızda yaşadığımız teknolojik değişimleri, hayatımızın ve yaşam standartlarımızın bireysel ekonomimizle doğru orantılı olarak değişmekte ve gelişmekte olduğunu, her geçen gün yeni teknolojik gelişmelerle birlikte insanımızı hayal bile edemiyoruz.

Akıllı mobil cihazlarımızla internet kullanımı mobil hale geldiğinde istediğimiz bilgi ve Postegro Apk İndir içeriğe saniyeler içerisinde ulaşabiliyoruz.

Her türlü bilgiye saniyeler içinde ulaşma özgürlüğünün yanı sıra çevremizdekilerle sosyal iletişimimizi de internet üzerinden kuruyoruz.

İnternet erişimimizin kısıtlanması durumunda sosyal platformlardan kopuyoruz. Hattımızın internete girebilmesi için ek planlar satın alıyor ve bağlantımızı mümkün olduğunca aktif kullanmaya çalışıyoruz.

İlgini çekebilir:  Netflix 7.39.0 Full Apk İndir

Yeni bir güne uyandığımızda önce akıllı mobil cihazlarımızı kontrol ediyor, uyurken çevremizdeki ve dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi alıyoruz.

İnternetin hayatımızın bir parçası olması, çalışma şeklimizi de şekillendiriyor. Eskisi gibi işe gidip gelmenin ötesine geçerek, çalışanların istediği hizmeti internet üzerinden alabiliyoruz.

Ticaret platformlarında kullanılan sosyal iletişim araçları sayesinde güncellemeler alabiliyor ve faaliyetlerimizi takip edebiliyoruz.

Bu avantajlar günlük hayatımızı güzelleştirir. Örneğin iş için iletişime geçmeniz gereken Postegro Apk İndir kişiyle iletişime geçemiyorsanız, sosyal iletişim araçlarından birini kullanarak gerekli bilgileri sağlayabilirsiniz.

Bu bilgiler neticesinde doğum küresi bilgilerinizi okuyabilen ve önemseyen bir kadındır.

İnternetin günlük kullanımı ile çevremizle kurduğumuz iletişim belirli sosyal uygulamalarla sağlanmaktadır.

Bu uygulamalar, listemize eklediğimiz kişileri takip etmemizi sağlar. Hayata dair önemli olayları, günlük hayatı, neşeli ve mutlu anları sosyal medya hesaplarımızda paylaşıyoruz.

Etkileşimde bulunduğumuz insanlar bu mesajları görebilir ve nerede yaşarsak yaşayalım aynı şekilde hissetmemiz için bir neden yaratır.

Sosyal ağ uygulamaları, kullanıcıları çeşitli özellikleriyle meşgul etmek için tasarlanmıştır. Daha fazla kullanıcı toplamak için güncellemeler ve özellikler geliştirilmektedir.

Postegro Apk Nasıl İndirilir ?

Sitemiz ile birlikte apk indirmek oldukça kolaydır, yapmanız gereken tek şey yukarıda bulunan hemen indir butonunu kullanarak 8 saniye bekledikten sonra erişim sağladığınız indirme sayfası üzerinden apk dosyasını indirip kurulum yapmak. Postegro Apk oyunu için aşağıdaki kurulum adımlarını izleyebilirsiniz.

Postegro Apk Nasıl Yüklenir ?

Aşağıdaki basit adımları izleyerek kolayca erken erişim Postegro Apk indirebilirsiniz:

  1. Hemen indir butonuna tıklayın.
  2. Yönlendiğiniz sayfada apk dosyasını indirin.
  3. Bilinmeyen kaynaklara izin verin.
  4. Apk dosyasını açın, kurulumunu başlatın.
  5. Kurulum bitince oyunu oynayabilirsiniz.

Not: Kurulum veya indirme konularında sorun yaşarsanız yorumda belirtin ve çözüm sağlayalım.

“Postegro v1.72 Apk İndir” üzerine 22 yorum

Yorum yapın